lt
en

Deutschland

Italia

España

United Kingdom

United States

Lietuva

„TELOS LRF XL50“: pirmasis HD klasės monoklis rinkoje

„Pulsar“ skelbia „Telos LRF XL50“ ir „Telos XL50“ – ryškiausių „Telos“ linijos modelių ir pirmojo HD raiškos terminio vaizdo monoklio – pardavimų pradžią.

Visas HD raiškos įrenginių asortimentas

Aukščiausios kokybės monoklis „Telos LRF XL50“ pasižymi didžiausios 1024x768 pikselių raiškos terminiu jutikliu, pagamintu Europoje, 14° pločio matymo lauku ir puikia vaizdo kokybe, kuri išlieka optimali net esant dideliam priartinimui. Šios ypatybės suteikia galimybę stebėti net smulkiausias gyvūno detales ir sekti situaciją skenuojant plačias sritis.

Neseniai išplėtus savo pavyzdinę liniją „Telos“, „Pulsar“ dabar apima visą HD klasės įrenginių asortimentą: optinius taikiklius, žiūronus bei monoklius.

Besąlygiška europietiška kokybė

„Telos“ yra ryškus pavyzdys, kaip tikroji europietiška kokybė pasiekiama bendromis profesionalų, prisidėjusių prie šio išskirtinio įrenginio kūrimo, pastangomis.

Rezultatas – dvipusis termovizinis monoklis, kuris patogiai telpa rankoje, yra nepavaldus laikui bei aprūpintas geriausiomis šiluminėmis technologijomis.

Dėl aukščiausios kokybės funkcionalumo ir ergonomikos jį patogu naudoti ir abiem rankomis. Jame yra sklandus priartinimas ir fokusavimo žiedai bei judesio grįžtamojo ryšio funkcija, leidžianti įrenginį naudoti intuityviau, bei visiškai nauja akumuliatoriaus sistema.

Platus pasirinkimas

Pavyzdinė „Pulsar“ monoklių linija yra užbaigta su šiais aukščiausios kokybės dizainu ir puikia vaizdo kokybe pasižyminčiais „Telos LRF XL50“ ir „Telos XL50“ modeliais. Šioje linijoje galima aptikti įvairių dydžių jutiklius: XQ, XG, XP, o dabar – ir XL. Kiekvienas modelis pristatomas su (arba be) integruotu lazerinio nuotolio ieškikliu ir yra pritaikytas skirtingiems vartotojų poreikiams.

Techninės Telos LRF XL50 ir Telos XL50 specifikacijos:

 

Telos LRF XL50 

Telos XL50 

Sensorius

1024x768 pix @12 µm 

1024x768 pix @12 µm  

Objektyvas

F50 / 1.0 

F50 / 1.0 

Didinimas

2.5x - 20x 

2.5x - 20x 

Matymo laukas 

14° 

14° 

Aptikimo diapazonas 

2300 m 

2300 m  

Baterijos veikimo laikas 

7 h 

7 h 

Lazerinis taikiklis

Yra

Nėra

Daugiau informacijos apie Telos liniją rasite šioje nuorodoje.