lt
en

Deutschland

Italia

España

United Kingdom

United States

Lietuva

Naujieji „Merger LRF XT50“ | Neprilygstamas meistriškumas

Kaip dar kartą kilstelėjome aukščiausios kokybės standartus

Įsivyravus niūriems orams, termovizorius tampa itin svarbus efektyviai ir saugiai medžioklei. Atsižvelgdami į tai, pristatome naujus žiūronus: „Merger LRF XT50“.

Tie, kurie mus atidžiai seka, iš karto pastebės naują raidžių derinį šiame pavadinime: XT. Už jų slepiasi visiškai naujas termovizoriaus jutiklis, pasižymintis HD 1280x1024 taškų raiška.

Palyginus su ankstesniu HD raiškos modeliu, naujasis jutiklis yra 66,67 % didesnis, tad bet kokiu priartinimo lygiu užtikrina dar daugiau detalių ir ryškumo. Tačiau kai kurie sako, jog tai – dar ne pati geriausia dalis: padidėjusi raiška taip pat reiškia ir padidėjusį matymo lauką. Tiksliau, HD jutiklio ir 50 mm objektyvo derinys leidžia medžiotojams mėgautis 17,5° matymo lauku.

Dėl sklandaus priartinimo, kuris išlaiko informatyvų vaizdą visame 2x–16x diapazone, jau seniai nereikia ieškoti kompromiso tarp didinimo ir matymo lauko. Dėl šio unikalaus funkcijų rinkinio ir precedento neturinčios vaizdo kokybės „Merger LRF XT50“ yra vienas universaliausių prietaisų. Jis puikiai pasitarnaus taikantis į mažus ir greitai judančius taikinius, stebimus dideliu atstumu arba plačiose atvirose erdvėse, o taip pat užtikrins itin informatyvų vaizdą miškingose vietovėse.

„Merger“ linijos prietaisai rinkoje įsitvirtino kaip vieni patogiausių, ir „XT50“ nėra išimtis. Kodėl? Visų pirma, jis užtikrina detalų vaizdą, kuris matomas kaskart žvilgtelėję į ekraną. Kadangi jutiklis yra toks didelis, mums pavyko pasiekti, kad vaizdas iš jutiklio į ekraną būtų perduodamas be jokių nuostolių. Tai reiškia, kad nereikia nerimauti dėl vaizdo suspaudimo ir dydžio keitimo tam, kad jis tilptų į ekraną, todėl gaunamas dar informatyvesnis vaizdas.

Prietaisas taip pat pasižymi vaizdo stabilizavimo funkcija. Nors naudotojas pats sprendžia, ar ją įjungti, ar išjungti, ši funkcija tampa tiesiog nepakeičiama tiems, kurie mėgsta įrašinėti vaizdo įrašus ir nori maksimalaus stabilumo. Be to, ji leis medžiotojams lengviau sekti greitai judančius gyvūnus ir neleis jiems ištrūkti iš matymo lauko.

Galiausiai neįmanoma nepastebėti šio prietaiso dizaino. Mūsų gaminių dizaineriai „Merger“ linijai skyrė tikrai daug dėmesio, tad galime pasidžiaugti nepriekaištingu rezultatu. „Pulsar Merger LRF XT50“ primena gerai pažįstamos formos ir dydžio dieninius žiūronus bei pasižymi dvigubu reguliuojamu okuliaru, leidžiančiu sumažinti akių įtampą. Jo mygtukai lengvai pasiekiami ir gerai įsimenami, o tikslus lazerinis tolimatis dabar matuoja atstumus net iki 1500 metrų. Tuo tarpu dėl 2,3 km aptikimo nuotolio galima pastebėti daugybę objektų bei sužinoti atstumą iki jų.

Taigi, nesvarbu, ar labiausiai vertinate vaizdo kokybę, naudojimo patogumą, ar universalumą ir patikimumą, „Pulsar Merger LRF XT50“ siūlo neprilygstamą meistriškumą visose srityse. Sužinokite daugiau apie mūsų naujausią šedevrą čia.