lt
en

Deutschland

Italia

España

United Kingdom

United States

Lietuva

FW 2.5.100 : dar didesnis „Pulsar“ įrenginių našumas ir saugumas

„Pulsar“ išleidžia programinės įrangos atnaujinimą 2.5.100, skirtą multispektriniams žiūronams „Merger Duo NXP50“ bei termoviziniams monokliams „Axion Compact XQ30 Pro“. Kaip ir ankstesni atnaujinimai, skirti visai mūsų gaminių linijai, šis taip pat pagerins minėtų prietaisų veikimą ir saugumą.

Savo „Merger Duo NXP50“ bei „Axion Compact XQ30 Pro“ galite atnaujinti naudodamiesi „Stream Vision 2“ mobiliąja programėle ir mėgautis dar geresniu veikimu naktį.

Mažiau akių nuovargio

Po atsinaujinimo pastebėsite tuos pačius patobulinimus, kurie jau buvo anksčiau įdiegti mūsų „Merger LRF“ linijoje. Viena svarbiausių funkcijų – ekrano ryškumo mažinimo parinktis, leidžianti vienu metu valdyti visų ekrano elementų ryškumą. Tai gerokai sumažina akių nuovargį visiškoje tamsoje ir padaro jus mažiau matomus gyvūnams.

Ilgesnis akumuliatoriaus veikimo laikas

Ilgas valandas lauke praleidžiantiems medžiotojams labai svarbu, kad prietaisas veiktų ilgai. Į atnaujinimą įtraukta pažangi akumuliatoriaus taupymo parinktis. Ją įjungus, po 30 minučių neveikimo prietaisas automatiškai išsijungs, kad be reikalo neišsikrautų akumuliatorius ir pailgėtų monoklio naudojimo laikas.

Geresnė vaizdo kokybė

Atnaujinimas taip pat suteiks pagerintą „Merger Duo NXP50“ vaizdo kokybę. Atnaujinę savo prietaisą galėsite mėgautis ryškesniais ir detalesniais vaizdais tiek termoviziniais, tiek skaitmeniniais kanalais.

Daugiau kalbų parinkčių

Išplėtėme kalbų parinktis tiek „Merger Duo NXP50“, tiek „Axion Compact XQ30 Pro“ meniu. Dabar galite rinktis iš papildomų kalbų, įskaitant bulgarų, suomių, lietuvių, latvių, latvių ir ukrainiečių.

Nedideli atnaujinimai sklandesnei patirčiai

Kiti nedideli patobulinimai – raudonas automatinio kalibravimo indikatorius būsenos juostoje ir žalias kvadratas, kuris paryškina vaizdo sritį režime „Picture-in-picture“. Šie atnaujinimai padeda užtikrinti sklandesnę naudotojo patirtį.

Patobulintas saugumas

Šiuo atnaujinimu taip pat sustiprinamas jūsų prietaiso kibernetinis saugumas. Jei nepakeitėte numatytojo slaptažodžio, atnaujinimas automatiškai priskirs atsitiktinį slaptažodį. Šis pakeitimas pagerina įrenginio apsaugą, užtikrina atitiktį naujoms daiktų interneto („IoT“) taisyklėms ir padidina bendrą stabilumą.

Jokios rizikos prarasti slaptažodį

Naująjį, automatiškai sugeneruotą unikalų slaptažodį bus galima rasti pagrindinio meniu skyriuje „Wi-Fi“ nustatymai. Šį slaptažodį vis dar galite pakeisti į pageidaujamą, kaip kad tai buvo galima padaryti iki atnaujinimo. Jei slaptažodį jau pakeitėte prieš atnaujinimą, jis liks toks pat.

Pakartotinis išmaniojo telefono prijungimas

Atkreipkite dėmesį į tai, kad po naujinimo išmanusis telefonas turės iš naujo prisijungti prie įrenginio „Wi-Fi“ tinklo dėl pasikeitusio slaptažodžio. Atlikite šiuos paprastus veiksmus:

  1. Eikite į išmaniojo telefono nustatymus ir pasirinkite pamiršti esamą įrenginio „Wi-Fi“ tinklą.

  1. Naująjį slaptažodį rasite „Pulsar“ prietaiso pagrindinio meniu „Wi-Fi“ nustatymų skyriuje.

  1. Vėl prijunkite išmanųjį telefoną prie „Wi-Fi“ naudodami naują slaptažodį.

  1. Išmanusis telefonas ir „Pulsar“ įrenginys dabar turėtų susijungti per „Wi-Fi“.